link rel="stylesheet" href="css/videobox.css" type="text/css" media="screen" />

3 Aralık 2009 Perşembe

Facebook Farmville için küçük bir hile

Ekinlerimizi hızlı ekip biçmek için tam ortaya samanlardan yada çitlerden bir kare yaparak kendimizi kilitliyoruz ve bu sayedede adamımız her ekini ekmek için tek tek yanlarına gitmediği için zamandan çalmış oluyoruz. Bunu zaten hepiniz biliyosunuz ama ben genede bilmeyenler için bir hatırlatayım dedim.

Şimdi bizim yapacağımız şey, tarlayı kazarken, ekini ekerken yada ekini biçerkenki bizi beklettiği süreyi yok etmek.
Biliyosunuzki büyük tarlalarda biz tıktık hepsine tıklarken adamımız kilitlide olsa bizim hızımıza yetişemiyor ve genede beklemek zorunda kalıyoruz. Peki ya bunu nasıl yapacağız? Cheat engine programı ile! Programın orjinal anasayfası http://www.cheatengine.org/downloads.php yada direk olarak buradan indirin.

Kullandığımız Web Brorserına müdahele edeceğimiz için antivirüsler bu program çalışırken virüs olarak görebiliyor, onun içinde özellikle programın kendi sayfasını verdim bize virüs bulaştırdın deme diye. Ben kullanıyorum ve bira zararı yok merak etmeyin.
Programı indirip kurduktan sonra çalıştırıyoruz ve alttaki resimlerdeki gibi adımları takip ediyoruz;





Hangi web browserını kullanıyorsanız onu burada bularak seçiyorsunuz ve open diyorsunuz.


Enable Speedhack’i işaretledikten sonra alttaki açılan speed kutusuna 10 yazıyorsunuz, ve en son apply diyorsunuz işlem tamamdır.
Şimdi gidip ekinlerinizi ekip biçin ve aradaki hız farkını görün. Artık adamı kitlemesenizde olur. Eğer daha hızlı olsun diyorsanız 10 değerini yükseltebilirsiniz.


Mert Cimşir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder