link rel="stylesheet" href="css/videobox.css" type="text/css" media="screen" />

1 Aralık 2009 Salı

Sınırsız müzik: Hit şarkıları legal yoldan indirme

Free YouTube to MP3 Converter

YouTube'u dijital MTV olarak tanımlayabiliriz: Profesyonel ve acemi videoların yanında birçok sanatçının klibi de bu portalda sunuluyor. Dinlediğiniz müzik türü ne olursa olsun bu web platformunda kesinlikle istediğinizi bulabiliyorsunuz.
"Free YouTube to MP3 Converter" ile çevrimiçi hitleri birkaç adımda sabit diskinize kaydedebiliyorsunuz. Araç istenilen videodaki müziği klipten ayırıyor ve genel geçer MP3 formatında sabit diske kaydediyor. Bu iş için sadece videonun YouTube linkini araca yapıştırmanız ve kaydedileceği yeri seçmeniz gerekiyor. Gerisi programın işi. Birkaç dakika içinde şarkı MP3 çalarınıza girmeye hazır hale geliyor.
 
 
LastSharp
Eğer YouTube'un müzik repertuarı size yetmiyorsa sizi ancak Last.fm web radyosu paklar. Tanıdık veya tanımadık birçok sanatçının sayısız şarkısını burada bulabilirsiniz. Web hizmeti müzikal açıdan birbirine uyan parçalardan oluşan şarkı listeleri de oluşturabiliyor.


Ücretsiz LastSharp yazılımı ile bu şarkıların sadece akış olarak kalmasının önüne geçip sabit diskinize kaydedebilirsiniz. Araç eski kayıt prensibini kullanıyor ve şarkı oynatılırken bunu kaydediyor.

Bu ücretsiz müzik oluşturma hizmetinin zevkine erişmek için tek yapmanız gereken Last.fm adresine girip kaydolmak. Sonrasında sevdiğiniz parçalar diskinize gelmeye başlıyor. İşin güzel tarafı ise tüm bu sürecin legal ve tamamen ücretsiz olması. Program ilk açıldığında Almanca dilinde karşınıza çıkıyor. "Erweiterte Einstellungen" tuşuna basıp dili İngilizceye çevirebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder